Pärnu – Riika hotellimatka 4pv

Pärnu täytyy kesäisin matkailijoista ja kesäkaupunki tarjoaa mm. runsaan valikoiman erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Pärnun rikas historia ja iloinen nykypäivä tarjoavat elämyksiä kaikille. Pärnun keskusta, kauniit puistot ja kylpyläalue kuuluisine rantoineen ja rantakatuineen kutsuvat kävelemään. Nähtävissä on merkkejä sekä kaukaisesta keskiajasta että modernista ja nopeasti kehittyvästä nykypäivästä.

Latvian pääkaupunki Riika tunnetaan Baltian Pariisina upeasta jugend-arkkitehtuurista ja sen vanha kaupunki on kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon. Latvian pääkaupunki, Riika, sijaitsee Itämeren rannalla Väinäjoen (Daugava) suulla. Keskusta on juuri sopivan kokoinen nähtävyyksiin tutustumiseen kävellen. Riian Vanhakaupunki, Vecriga, on aivan omaa luokkaansa ja ainutlaatuinen keskustori houkuttelee matkailijoita ottamaan valokuvia kuuluisan Mustapäiden talon edessä.

Avainsanat:
,
3 kommenttia
 • Pertti Näkkäläjärvi
  Julkaistu 14:25h, 17 huhtikuun Vastaa

  Tämähän toimii nyt hyvin ja kommentointi onnistuu keneltä tahansa (salasana syötetään sivuille mentäessä).

 • Sanni Sipilä
  Julkaistu 19:37h, 17 huhtikuun Vastaa

  Nyt pitäisi toimia ilman hyväksyntää! Eli kommentti julkaistaan heti, ilman että ylläpitäjän tarvitsee sitä hyväksyä.

 • Panu Punkari
  Julkaistu 23:22h, 17 huhtikuun Vastaa

  Testikommentti…

Kommentoi