Kesäpäivä Kalajoella 1pv

Unohda kello ja kravatti. Pyöräile metsään, maalaiskyliin ja merenrantaan. Patikoi pitkin lankkupolkua. Anna tien ja fiiliksen viedä. Löydä ihan uusia paikkoja. Surffaa aalloilla tai jäällä. Nauti pärskeistä meressä ja kylpylässä. Joogaa hiekalla ja lumella. Golfaa, kalasta, suunnista safarille. Nauti täysillä joka hetkestä.

Kalajoen JukuPark on vesipuisto täynnä toimintaa!

Vesipuisto Jukupark sijaitsee aivan Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Alueella on huikeita uusia vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Vesipuistossa on hurjien liukumäkien lisäksi isot altaat, saunat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen. Aurinkotuoleja on noin 500kpl, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Pukuhuoneissa lukollisia kaappeja noin 500kpl. Alueella on lisäksi useita erilaisia huvipuistolaitteita ja -toimintoja. Nälän yllättäessä alueen grillit, kahvilat, kioskit ja terassit palvelevat. Jukuparkissa vietät vauhdikkaan päivän kaveriporukalla tai perheen kanssa. Kaikille vauhdista pitäville löytyy valinnanvaraa!

JukuPark Kalajoen uutuutena on koko perheen Seikkailugolfalue ja Terassiravintola.

Tule ja koe elämyksellinen perheloma, riemukas vesipuisto, rentouttava kylpylähotelli, hiekkadyynit ja ranta, monet aktiviteetit, meriluonto, hemmottelu, hyvä ruoka, juhlat ja bailaus. Kaikki palvelut samalla alueella!

Kalajoen Hiekkasärkillä jokainen löytää oman lomaparatiisinsa!

3 kommenttia
 • Terho Matkamies
  Julkaistu 18:21h, 18 huhtikuun Vastaa

  Kuulostaa hyvältä! Milloin startataan Hiekkasärkille?

  • Minna Honkanen
   Julkaistu 08:43h, 23 huhtikuun Vastaa

   Lähtöpäivät olisi 19.6. ja 10.7.2021

 • Minna Honkanen
  Julkaistu 08:41h, 23 huhtikuun Vastaa

  Testi kommentti

Kommentoi