Matkatoimisto MatkaSavo

Matkatoimisto Matkasavo on vuonna 2012 perustettu yksityinen täyden palvelun matkatoimisto. Toimistomme sijaitsee Iisalmessa.

Olemme pieni, mutta tehokas matkanjärjestäjä ja räätälöimme Teille haluamanne matkakokonaisuuden kaikkine palveluineen. Matkaan voi sisältyä suunnittelupalvelu, majoitus, kuljetus, risteily- ja laivaliput, viisumit, ruokailut, oppaat, ohjelmapalvelut, teatteriliput -kaikki toiveittenne mukaisesti.

Ryhmänvetäjät ottakaa yhteyttä “kokonaispaketeista” toteutetaan yhdessä toiveenne. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaikkein tärkeintä meille. Teemme kaikkemme jotta seuraava matkanne meidän järjestämänä on todella hieno kokemus asiakkaalle.

Palveluksessanne on täydenpalvelun matkatoimisto MatkaSavo Iisalmessa. Kauttamme saat liput joka lähtöön: seuramatkat, lentomatkat, laivamatkat, junamatkat, hotellivaraukset, viisumit sekä valmismatkat kotimaahan että ulkomaille. Oma linja-autoyhtiömme hoitaa bussikuljetukset. Järjestämme upeat matkat mittatilaustyönä yksilöille ja ryhmille.

Mika K. Niskanen Oy konserniin kuuluu: M. Niskanen Oy, OTP Travel Oulun Taksipalvelut, Rautalammin Auto Oy sekä Matkatoimisto MatkaSavo.